Blog
Kiemelt cikkeink
Az alábbi rövid videóban bemutatjuk hogy mi a teendőtök ha megváltozik a hálózati ivóvíz keménysége a vízlágyítótok beüzemeléskori állapotához képest.
A háztartási vízlágyítók használata egyre népszerűbb, hiszen a kemény víz számos hátrányát kiküszöbölhetjük velük. A vízlágyítás nemcsak az energiafogyasztás csökkentésében segít, hanem védi háztartási gépeinket, csökkenti a tisztítószer-felhasználást, és kíméli a bőrünket is. Azonban, mint minden berendezés, a vízlágyító is csak akkor működik hatékonyan, ha megfelelően üzemeltetjük és karbantartjuk. Ebben a cikkben összefoglaljuk, hogy mire érdemes figyelni a vízlágyítók használatakor.
Milyen vizeket és milyen formában használhat, ha minket választ? Milyen területeken hasznos kezelt vizet alakalmazni? Hogyan történhet előállításuk? Mindezekről röviden, közérthetően informálódhat blogunkból.
Hogyan tudja rezsijét csökkenteni, berendezéseit megóvni kezelt víz felhasználásával? Mik a fizikai alapjai annak, hogy lágyított, illetve sótlanított víz használata esetén csökken energiafelhasználása? Mindezekről röviden, közérhtetően tájékozódhat blogunkból.
Aki használ sütőpapírt, szokott mikrós popcorn-t enni, impregnálja a sportcuccait vagy kontaktlencsét hord, az már egész biztosan érintkezett az ún. örök vegyületekkel.